Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Şeyhmus Amca’ ile fidan dikti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Şeyhmus Amca’ ile fidan dikti

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin Şehir Hastanesi projesinin ilerlemesini yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Koca, 20 yıldır kentti yeşillendirmek için uğraşan "Şeyhmus Amca" ile de hastanenin bahçesine ağaç dikti.

Mardin Şehir Hastanesi'nin yapımı devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çalışmaları yerinde görmek için kente geldi. Bakan Koca, incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.

HASTANE ÇEVRESİNİ ŞEYHMUS AMCAYA EMANET ETTİ

Koca, daha sonra Mardin'in doğasına katkıda bulunmak amacıyla 20 yılı aşkın süredir kendi imkanlarıyla satın aldığı fidanları diken ve "Şeyhmus Amca" (Ape Şeyhmus) ismiyle tanınan Şeyhmus Erginoğlu ile hastanenin bahçesinde ağaç dikti. Şeyhmus Erginoğlu'dan hastanenin çevresini ağaçlandırmasını isteyen Bakan Koca "Buralar sana emanet" dedi.

SAĞLIKÇILARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Koca, sağlık çalışanlarıyla da bir araya geldi. Personele gayretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Fahrettin Koca, sağlık hizmetlerinin daha etkili sunulmasına yönelik çalışanların öneri ve istekleri konusunda istişarelerde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...