Sağlık durumları nasıl? Emine Erdoğan sosyal medyadan duyurdu

Düzenleyen:
Sağlık durumları nasıl? Emine Erdoğan sosyal medyadan duyurdu

GÜNDEM Haberleri

Emine Erdoğan, kendisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karantina sürecine ilişkin değerlendirmede bulunarak, durumlarının iyiye gittiğini açıkladı.

Geçtiğimiz gün koronavirüse yakalandıklarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin son durum netleşti. Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor." ifadelerini kullandı.

 

Emine Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Covid-19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor."

Erdoğan, bu süreçte "geçmiş olsun" dileklerini ileten devlet başkanları ve eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilere, sanatçılara, basın mensuplarına hem ülkede hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlarına canıgönülden teşekkür etti.

Sağlık durumları nasıl? Emine Erdoğan sosyal medyadan duyurdu

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...