Saldırıya uğrayan İHA muhabiri, Meral Akşener’i yalanladı

Düzenleyen:
Saldırıya uğrayan İHA muhabiri, Meral Akşener’i yalanladı

GÜNDEM Haberleri

İHA muhabiri Mustafa Uslu, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın adamları tarafından darbedildi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Türkkan'ın muhabiri arayıp özür dilediğini söyledi. Uslu ise böyle bir şeyin yaşanmadığını aktardı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, önceki gün İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Kocaeli Dilovası ilçesindeki kaçak çiftliğinin yıkımını çekerken saldırıya uğradı. Türkkan'ın yeğeni, şoförü ve çiftlik çalışanı Uslu'yu hunharca dövdü. Sadece görevini yapmak için orada bulunan İHA muhabiri, kanlar içinde hastanelik oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere birçok kişi, Uslu'ya geçmiş olsun dileklerini iletti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de vekiline arka çıktı.  

Saldırıya uğrayan İHA muhabiri, Meral Akşener’i yalanladı
Fotoğraftaki kişi: Lütfü Türkkan

"BEN NİYE ARAYACAĞIM KARDEŞİM!"

Meral Akşener, bugün ise Lütfü Türkkan’ın Mustafa Uslu ve babası Salim Uslu'yu arayarak özür dilediğini belirtti. Akşener, "Peki, siz aileyi aradınız mı" sorusuna ise "Ben niye arayacağım kardeşim! Benimle ne alakası var? İlgili kişi babasınıi amcasını, şahsı aradı. Dövdüğü iddia edilen kişi şu anda tutuklu" dedi.

Saldırıya uğrayan İHA muhabiri, Meral Akşener’i yalanladı
Fotoğraftaki kişi: Meral Akşener

"OLAYI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Oğul ile baba Uslu ise İYİ Parti liderinin bu sözlerini yalanladı. Mustafa Uslu “Meral Akşener hanımefendi, Lütfü beyin beni ve babamı arayıp özür dilediğini söylemiş. Bunu üzüntüyle öğrendim. Çünkü Lütfü bey ne beni ne babamı aradı. Sadece genel müdürü arayıp özür diledi. Onun da samimiyetine inanmıyorum. Olayı örtbas etmeye çalışıyorlar. Sosyal medyada bizle görüştüklerini yazıyorlar. Böyle bir şey de olmadı. Meral hanımın açıklaması talihsiz olmuş” dedi.
 

Saldırıya uğrayan İHA muhabiri, Meral Akşener’i yalanladı
Mustafa Uslu darp sonrası bu hâle geldi.

"GÖZÜMÜ KAPATTIĞIMDA YEDİĞİM YUMRUKLARI GÖRÜYORUM"

Olayın sonuna kadar takipçisi olacağını belirten oğul Uslu “Konu kapanmış değil. Yüzümdeki yarık bir gün kapanacak ama izi kalacak. Doktor ‘Ne yaparsak yapalım, yüzündeki iz duracak’ dedi. Ömrümün sonuna kadar bu izi taşıyacağım. İze baktıkça o günü hatırlayacağım. Yaşadıklarım aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. İki gündür ağrıdan uyuyamıyorum. Gözümü kapattığımda yediğim yumrukları görüyorum" diye konuştu.

Saldırıya uğrayan İHA muhabiri, Meral Akşener’i yalanladı
Fotoğraftaki kişi: Salim Uslu

“BEN OĞLUMU NE ŞARTLARDA BÜYÜTTÜM, ONLAR DÖVÜYOR”

Babası da şunları söyledi: Ne hastanede ne de evde beni kimse aramadı. Oysa aramalarını bekledim. Biz şikâyetçiyiz. Burası dağ başı değil, Türkiye Cumhuriyeti. Kimse kimseyi dövemez. Öyle güle güle, elini kolunu sallaya sallaya da gidemez. Milletvekili de olsa herkes eşittir. Biz adalete sığınıyoruz. Ben kalp hastasıyım, evladımı o hâlde gördüm, canım yandı. Ben oğlumu evlendirmek için canla başla çalışıyorum, kıt kanaat geçiniyorum, onlar gelip dövüyor. Bu davayı sonuna kadar sürdüreceğiz.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...