Samsun'da direğe çarpan araç hurda yığınına döndü: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Samsun'da direğe çarpan araç hurda yığınına döndü: Ölü ve yaralılar var

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç elektrik direğine çarptı. Kazayı görenler durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken hurdaya dönen araçta 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde hafif ticari aracın elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

BETON DİREĞE ÇARPTI

Oğuzhan K. idaresindeki hafif ticari araç, Yenikaracalı Mahallesi’nde yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarptı. Kazayı görenler durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan Umut D., Ferhat Ç. ve Yunus Öztürk yaralandı.

YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yunus Öztürk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...