Samsun'da tramvaylar çarpıştı! Feci kazada yaralı sayısı 46'ya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Samsun’un Canik ilçesinde meydana gelen kazada tramvaylar çarpıştı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 26 olarak açıklanan yaralı sayısı arttı. Hastanelere kaldırılan yaralı sayısının vatman Engin Yıldırım ile birlikte toplam 46 olduğu öğrenildi.

Tramvayların çarpışması yürekleri ağza getirdi. Saat 09.40 sıralarında raylı sistem hattı İlkadım ve Canik ilçeleri sınırında bulunan Mert Irmağı Köprüsü’nde yaşanan kazada  Tekkeköy yönüne giden 5512-A numaralı tramvay, önünde seyir eden 5509-A numaralı tramvaya henüz bilinmeyen bir nedenle duramayarak arkadan çarptı.

Samsun'da tramvaylar çarpıştı! Feci kazada yaralı sayısı 46'ya çıktı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 5512 numaralı tramvayın vatmanı trende sıkışırken, her iki trendeki çok sayıda yolcu da yaralandı. Vatman, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

2'Sİ AĞIR, 26 KİŞİ YARALANDI

Kazada 2’si ağır 26 kişinin yaralandığı açıklanmıştı ancak yaralı sayısı arttı. Hastanelere kaldırılan yaralı sayısının vatman Engin Yıldırım ile birlikte toplam 46 olduğu öğrenildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Samsun’daki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Aldığımız ilk bilgilerde öndeki arızalı tramvaya arkadan gelen tramvay duramayıp vurmuş. Kafa kafaya çarpışsa yaralı sayısı daha da artardı. Allah daha büyük kazalardan bizi korusun" dedi.

Kazaya karışan tramvaylarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı-Anadolu Ajansı

Samsun'da tramvaylar çarpıştı! Feci kazada yaralı sayısı 46'ya çıktı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...