Şanlıurfa'yı vuran sel felaketinde sulara kapılan bir vatandaşın sürüklenme anı anbean kamerada!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremin vurduğu illerden biri olan Şanlıurfa'da dünden bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Suların sele dönüşmesiyle çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı. Sel sularına kapılan bir vatandaş sürüklendiği anlar ise kameraya anbean yansıdı.

Şanlıurfa’da kuvvetli yağış merkez ilçelerde sele neden oldu. Araçların sel suları nedeniyle mahsur kalırken, birçok ev ve iş yerini su bastığı görüldü. Dünden beri etkili olan sağanak sele neden olurken çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı.

TIRLAR DEVRİLDİ, YARDIM ETMEK İSTEYENLER DE SULAR ALTINDA KALDI

Kentin birçok bölümünde su altında kalan yollar nedeniyle ulaşım sağlanamazken, sel sularında insanlar ve araçlar sürüklendi. Hastanenin de sular altında kaldığı felakette birçok ev ve iş yerini ise su bastı. Tırların devrildiği selde mahsur kalanları kurtarmaya çalışan insanlar da sel sularında sürüklendi. Suların geldiği ilk dakikalarda araçları ile su içinde kalan insanların ve onlara müdahale etmek isteyen itfaiye ekiplerinin de sular altında kaldığı ileri sürülüyor

O anlarda ise sel sularına kapılan bir vatandaşın sürüklendi ve o korku dlu anlar amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...