Sarıyer'de korkunç yangın: Tır alevler içinde kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sarıyer'de kumaş yüklü bir tır bilinmeyen nedenle yanmaya başladı. Alevlere teslim olan tırdan çıkan siyah dumanlar tüm otoyolu kapladı. Dumanlar nedeniyle sürücüler önlerini görmekte zorluk yaşadı.

Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde seyir halinde olan kumaş yüklü tır, alev alev yandı. Yangında ölü ve yaralı olmazken tır adeta kumaşlarla birlikte küle döndü. Dumanlar otoyolu kapladı, sürücüler önlerini görmekte güçlük çekti.

TIRIN DORSESİNDE YANGIN ÇIKTI

Yangın, saat 05.00 sıralarında Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu 18. Viyadük üstü Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İkitelli’den yüklediği kumaşları Batmana götürmek için yola çıkan tırın dorsesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden şoför, tırı sağa çekerek Jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kumaşların tutuşmasıyla birlikte tır alev alev yanmaya başladı.

Sarıyer'de korkunç yangın: Tır alevler içinde kaldı

OTOYOLU SİYAH DUMANLAR KAPLADI

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri kaza yaşanmaması için çevrede geniş güvenlik önlem alırken itfaiye ekipleri alev alev yanan tıra müdahale etti. Alevlerin kumaşlara ulaşması üzerine otoyolu siyah dumanlar kapladı. Jandarma, 3 şeridi trafiğe kapatırken trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Dumanlar nedeniyle sürücüler önlerini görmekte zorlandı.

TIR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınırken olay yerine getirilen iş makinası yardımıyla kumaşlar yola indirildi. Ekipler uzun süre soğutma çalışması yaptı. Yangında tır şoförü yara almadan kurtulurken tır ve içindeki kumaşlar kullanılamaz hale geldi.

Sarıyer'de korkunç yangın: Tır alevler içinde kaldı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...