Savaş uçaklarını izinsiz görüntüleyenlere soruşturma

Savaş uçaklarını izinsiz görüntüleyenlere soruşturma
Başlık ResmiSavas uçaklarini izinsiz görüntüleyenlere sorusturma

Diyarbakır'da savaş uçaklarının faaliyetleri ve askeri bölgenin görüntülerinin izinsiz çekilerek, yayınlanmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaydet
|
Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, askeri uçakların faaliyetlerini ve askeri bölgeyi izinsiz görüntüleyip, yazılı ve görsel medyada yayınlayan kişiler hakkında 2565 sayılı "Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Kanunu'na Muhalefet" suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.


Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki askeri uçakların faaliyetlerinin ve askeri bölgenin fotoğraf ve görüntüsünün izinsiz olarak alınması, yazılı ve görsel medyada yayınlanması ile ilgili olarak 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Kanununu'na muhalefet suçundan Cumhuriyet Başsavcılığımızca ilgili ve sorumlu kişiler hakkında soruşturma başlatılmakla, Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen 2015/2641 numaralı soruşturma devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.