Scooter ölüm getirdi: 17 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sivas'ta seyir halinde ilerleyen scooter'lu bir çocuk, servis minibüsü ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sivas’ta seyir halindeki scooter'lu çocuk ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza kent merkezi Mecnun Otyakmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Alperen Aydın isimli scooter kullanan çocuk ile Y.B. idaresindeki servis minibüsü kavşakta çarpıştı. 17 yaşındaki çocuk kazada ağır yaralandı.

Scooter ölüm getirdi: 17 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çocuk, buradan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...