Şehit infaz memurunun oğluyla çekilen son görüntüleri yürek dağladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehit infaz memurunun oğluyla çekilen son görüntüleri yürek dağladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa’da şehit olan infaz memuru Cengiz Yiğit'in son görüntüleri ortaya çıktı. Yiğit'in oğlu ile çekilen görüntüleri yürekleri sızlattı.

Bursa’da sabah saatlerinde ceza infaz memurlarını taşıyan servis otobüsüne yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Araçta bulunan 36 yaşındaki Cengiz Yiğit şehit düştü. Yiğit'e ait çıkan son görüntüler yürekleri dağladı. Şehidin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 6 yaşındaki oğlunu tıraş ettirdiği, bu anların da berberin güvenlik kamerasına takıldığı öğrenildi.

2009'da Van'da işçi olarak göreve başlayan merhum, 2011'de gardiyanlığa geçti ve daha sonra Gemlik Denetimli Serbestliğe tayin edildi. Pandemi sebebiyle ise geçici olarak E Tipi Cezaevi'nde görevlendirildi. Yiğit'in oğlunun yanı sıra 4 yaşında ve bir aylık bir çocuğu daha bulunuyordu. Memur, yarın Ağrı'nın Hamur ilçesinde defnedilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...