Şehitlerimizden geriye yürek yakan hikâyeler kaldı, son videosu bu oldu...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kuzey Irak'ta şehit olan askerlerimizin kimlikleri belli oldu. Kahraman şehitlerimizin arkalarında bıraktıkları yarım kalan hikâyeler ve anılar ise tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. Bir süre önce İstihkam Sözleşmeli Er olarak göreve başlayan şehit asker Murat Atar’ın askere uğurlanma görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye, dokuz şehidine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Mehmetçiklerin acı haberi ailelerine ulaştı. Şehitlerimizin evleri ay yıldızlı bayraklarla donatılırken, geriye ise son görüntüleri ve acı hikâyeler kaldı.

SON VİDEOSU BU OLDU

Bir süre önce askerlik görevinin ardından İstihkam Sözleşmeli Er olarak göreve başlayan şehidin, Ünye ilçesinden uğurlanma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arkadaşları ile helalleşen şehidin, sonrasında da otobüse bindiği anlar yer alıyor.

İkizce ilçesi Bolluk Mahallesi’nde bulunan ve kendisini göreve yolcu eden arkadaşları, sözleşmeli er olduktan sonra Murat Atar’ı (22) Ünye’den otobüse bindirdiklerini ve helalleştiklerini söylediler. Güzel bir şekilde uğurlama yaptıklarını söyleyen arkadaşları, “Bu şekilde gelmesini beklemiyorduk. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, Türkiye’nin başı sağ olsun. Çok zor bir duygu” diye konuştular.

Öte yandan, Selma ve Vahip Atar çiftinin 4 çocuğundan birisi olan şehit Murat Atar’ın babasının 2021 yılında motosiklet kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

"AYNI AİLEDEN İKİNCİ ŞEHİDİMİZ"

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun şehadet haberi, İstanbul Tuzla'da yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi.

Şehit Köroğlu'nun yakın akrabası Ömer Cin, 2008 yılında Şırnak Beytüşşebap'ta çıkan çatışmada kuzeni Talha Köroğlu'nun da şehit düştüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin, milletimizin ve tüm şehit ailelerimizin başı sağ olsun, hepsine sabır diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizim de ciğerimizi yaktı, benim akrabam, dayısı sayılırım. Sözün bittiği yerdeyiz, yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Vatan sağ olsun diyoruz. Allah vatanımızı, birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. 2008 yılında Şırnak Beytüşşebap'ta şehidimizin amcasının oğlu da şehit oldu. Aynı aileden ikinci şehidimiz. Kelimeler boğazımızda düğümleniyor."

Şehitlerimizden geriye yürek yakan hikâyeler kaldı, son videosu bu oldu...
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu

EN BÜYÜK HAYALİ EV ALMAKTI

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in acı haberi ise Kahramanmaraş'taki anne ve babasına ulaştı.

Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin depremzede olduğu öğrenildi. Çadırda kalan aileye acı haber ulaştırılırken, Özdemir'in anne ve babası gözyaşlarına boğuldu. Şehit Özdemir'in en büyük hayalinin evlenmeden ailesine bir ev almak olduğu öğrenildi.

Şehitlerimizden geriye yürek yakan hikâyeler kaldı, son videosu bu oldu...
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir

KENDİSİ UZMAN, AĞABEYİ ASTSUBAY

Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın acı haberi Adıyaman'da yaşayan ailesine askeri erkan tarafından verildi. Şehadet haberiyle fenalaşan aileye sağlık ekipleri müdahale etti. Emine Sayın ve Hacı Ali Sayın çiftinin 6 çocuğundan biri olan ve 27 yaşında olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın bekar olduğu ve ağabeyi Murat Sayın'ın da astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şehitlerimizden geriye yürek yakan hikâyeler kaldı, son videosu bu oldu...
Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...