Selçuk Bayraktar duyurdu: Gazze halkına 280 milyon liralık insani yardım

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Selçuk Bayraktar duyurdu: Gazze halkına 280 milyon liralık insani yardım

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazze’de yaşanan katliama dikkat çekerek, Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapacaklarını duyurdu.

İsrail-Hamas çatışmasında 13 gün geride kalırken, abluka altındaki Gazze'de insani kriz hastanenin de vurulması ile tırmandı.

Can kaybının her dakika aratarken, açlık ve susuzluk içinde yaşam savaşı veren Gazzeliler için BAYKAR yönetimi de harekete geçti.

SELÇUK BAYRAKTAR DÜNYAYA SESLENDİ

Selçuk Bayraktar, X sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, Gazze'de insanlık tarihinin en ağır dramlarından birinin yaşandığını vurguladı.

"KİMLİĞİNİ SOYKIRIMA BORÇLU OLANLAR, SOYKIRIM ÜZERİNDEN HAK İDDİA EDİYOR"

İsrail’in, kadın, çocuk demeden masum sivilleri katlettiğini belirten Bayraktar, "Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor. Kimliğini soykırımla mücadele etmeye borçlu olanlar, bugün soykırıma başvurarak hak iddia ediyor. Uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi, barışın ve adaletin acilen tesis edilmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

https://twitter.com/Selcuk/status/1715102937410605483       

BAYKAR'DAN GAZZE'YE 280 MİLYON DOLAR YARDIM

Baykar olarak Gazze’ye insani yardım yapmaya hazır olduklarını dile getiren Bayraktar, şunları kaydetti:

"Baykar olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...