Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'den şehit ailesi ziyareti! Galoşlarına tepki yağdı
CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, şehit ailesini galoş giyerek ziyaret etti. O kare sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Adana'nın Seyhan ilçesi Belediye Başkanı Oya Tekin, yanındaki heyetle birlikte bir şehit ailesinin evini ziyaret etti. Ziyarette çekilen bir fotoğraf ise Tekin'in tepkilerine üzerine çekmesine neden oldu.
GALOŞLARA TEPKİ BÜYÜK!
Eve ayağında galoşlarla girdiği görülen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Birçok kişi, şehit ailesinin evinde ayakkabıları çıkarmanın çok da zor olmadığını belirtti.
KENDİ HESABINDA PAYLAŞIM YOK
Sosyal medya platformu X'te eleştirilerin hedefinde olan Tekin'in resmi hesabında ise şehit ailesi ziyaretine ilişkin yazılı veya görsel bir bilgilendirme bulunmuyor.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
