Silivri'de geri dönüşüm fabrikasında yangın! Adeta kül oldu, hasar büyük

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Silivri'de geri dönüşüm fabrikasında yangın! Adeta kül oldu, hasar büyük

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Silivri'de gece saatlerinde bir geri dönüşüm tesisinde henüz belli olmayan bir nedenden dolayı çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Geri dönüşüm tesisinde yangın sonrası büyük hasar oluştu ve kullanılamaz hale geldi.

Silivri'de gece saatlerinde yaşanan yangın yürekleri ağza getirdi ama büyük bir hasar bıraktı. Yangın saat 03.30 sıralarında Silivri Büyük Kılıçlı Köyü'nde bulunan bin metrekarelik bir tesiste meydana geldi. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemedi. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık müdahalesinin ardından yangın söndürüldü.

BÜYÜK HASAR VAR

Yangında ölen ya da yaralanan kimse olmazken, plastik atık geri dönüşüm tesisi olarak kullanılan alanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenini araştırmak için jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...