Sınava alınmadı, "Kamera kayıtlarını izleyin" dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sınava alınmadı, "Kamera kayıtlarını izleyin" dedi

GÜNDEM Haberleri

Sivas'ta KPSS' ye geç kalan bir vatandaş içeri alınmadı. İçeri alınmayınca "Binanın önünde bekliyordum. İsterseniz kamera kayıtlarını izleyebilirsiniz" diyerek geç kalmadığına ikna etmeye çalıştı.

Sivas’ta Kamu Personel Seçme Sınavı heyecanı yaşandı. Bazı adaylar saniyeler ile sınava yetişirken, bazı adaylar geç kalarak sınava alınmadı. Sınava geç kalan bir vatandaş "Binanın önünde bekliyordum" dese de sınava alınmadı.

YAKINLARI DIŞARIDA BEKLEYEREK AYNI HEYECANI YAŞADI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kamu Personel Seçme Sınavı heyecanı tüm Türkiye’de olduğu gibi Sivas’ta da yaşandı. Sınav için adaylar erken saatlerde sınav merkezlerine akın etti. Bazı adaylar erkenden salonlara girmeyi tercih ederken, dışarıda bekleyen yakınları onlarla aynı heyecanı yaşadı. Saat 10.00’da sınav merkezlerinin kapıları kapatıldı.

Sınava alınmadı, "Kamera kayıtlarını izleyin" dedi

"KAMERA KAYITLARINI İZLEYEBİLİRSİNİZ"

Sınava geç kalan bir aday ise kapıda kaldı. Kapının arkasında içeride bulunan görevlilere seslenen vatandaş, “Binanın önünde bekliyordum, isterseniz kamera kayıtlarını izleyebilirsiniz” dedi. Geç kalan aday ısrarına rağmen içeri alınmadı. Sınava giren aday yakınları ise sınav merkezlerinin bahçelerinde Kur’an okuyup dua ederek, yakınlarına destek olmaya çalıştı.

Sınava alınmadı, "Kamera kayıtlarını izleyin" dedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...