Şırnak merkezli 3 ilde operasyon: 65 gözaltı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şırnak merkezli 3 ilde operasyon: 65 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak merkezli olarak Van ve Mardin'de 158 ekibin 85 adrese eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 65 kişi gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberien göre; Emniyet güçleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün 7 aylık takibi sonucu uyuşturucu madde kaçakçılığı ve ticaretini yapan şahıslara yönelik 799 polis ve 55 Özel Harekatçı'dan oluşan 158 ekip, 10 narkotik köpeği ile birlikte şafak vakti 85 adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Şırnak şehir merkezi, Cizre, Silopi ve Uludere ilçelerinde 84, Van ve Mardin'de 2 olmak üzere koplam 86 şüpheliye yönelik operasyonda 65 şüpheli gözaltına alındı.

KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınanların evlerinde yapılan aramalarda 3 kilo 650 gram eroin, 5 bin 601 kilogram metamfetamin maddesi, 2 adet av tüfeği, 5 adet tabanca ve bu tabancalara ait 8 adet şarjör, 96 adet mermi, 3 adet hassas terazi, 3 adet telsiz, çok sayıda sentetik hap, uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri kullanmak için çok sayıda aparat ele geçirildi. Şüphelilerin işlemleri devam ederken, firari 21 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...