Şırnak'ta kaçakçılara operasyon: 61 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şırnak’ta kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 61 kişi gözaltına alındı. Operasyonda büyük miktarda uyuşturucu ve kaçak malzemeler ele geçirildi.

Şırnak'ta kolluk kuvvetleri tarafından yapılan kaçakçılık operasyonlarında 61 şüpheli gözaltına alındı.

Şırnak ve Habur Sınır Kapısı'nda kolluk kuvvetleri tarafından yapılan operasyonlarda; 14,80 gram esrar, 14 gram skunk, 8,34 gram metamfetamin, 0,39 gram eroin, 2 adet sentetik ecza, 1 adet bong, 1 adet tabanca, 2 adet şarjör, 9 bin 260 paket sigara, bin 384 adet muhtelif emtia, 18 adet cep telefonu, 6 adet elektronik emtia ve 9 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Şırnak'ta kaçakçılara operasyon: 61 gözaltı

Operasyonlarda çeşitli suçlardan 61 şüpheli gözaltına alındı.

ELAZIĞ'DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

Elazığ’da bir evde yapılan aramada 19 kök kenevir ve 280 gram esrar maddesi ele geçirildi. 4 kişi hakkında işlem başlatıldı. Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Arıcak ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar sonucunda C.D. isimli şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Şırnak'ta kaçakçılara operasyon: 61 gözaltı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Baskil İlçe Jandarma Komutanlığınca eş zamanlı operasyon yapılarak C.D. isimli şüphelinin ikametinde yapılan arama sonucunda 19 kök kenevir bitkisi ve 280 gram kubar esrar ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla C.D. ile birlikte S.Ç., H.Ş., M.D. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...