Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şırnak'ta terör mağduru 304 aile evlerine kavuştu

Şırnak'ta terör mağduru 304 aile evlerine kavuştu
Fotoğraf Başlığı Sirnak'ta terör magduru 304 aile evlerine kavustu

Şırnak'ta çekilen kura ile terör mağduru 304 aile yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Kaydet
a- | +A

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca terör mağdurları için Cumhuriyet, Yeni ve Bahçelievler mahallelerinde yapımı tamamlanan etap dışı konutların kura çekimi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde program düzenlendi.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında hak sahiplerinin katılmadığı kura çekimi, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla noter huzurunda gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Nihat Ürper, kamera ile kayda alınan kura çekiminde 304 mağdurun belirlendiğini söyledi.

"Kent genelinde yapımı tamamlanan 5 bin 716 konutun 5 bin 673'ünü kurası çekilerek vatandaşlarımıza teslim edildi." diyen Ürper, geriye kalan 43 konut sahiplerinin itiraz süreçlerinin sürdüğünü bildirdi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.