Skandal iddialar harekete geçirdi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan suç duyurusu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Skandal iddialar harekete geçirdi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan suç duyurusu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Devlet korumasındaki çocuklara ilişkin skandal iddialara karşı harekete geçildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bir televizyon programında ortaya atılan iddialar için suç duyurusunda bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı suç duyurusunda bulundu. Bakanlık devlet korumasında bulunan çocuklara ilişkin skandal iddialar için harekete geçti. Bir televizyon kanalında yayınlanan programdaki iddialara ilişkin yapılan açıklamada, yalan ve çirkin iftiralara fırsat verilmeyeceğinin altı çizildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Devlet korumasında bulunan çocuklarımızı ve Bakanlığımızı yıpratmak için belirli çevreler tarafından belli aralıklarla dile getirilen ve gerçeği yansıtmayan çirkin iddialara ilişkin Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunuyoruz. Devlet kurumlarımızı ve devlet korumasında bulunan çocuklarımızı zan altında bırakan yalan ve çirkin iddialara asla fırsat vermeyeceğiz. Hassas hizmet gruplarımıza yönelik iddia ve haberlerinde basın mensuplarını daha sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Dezenformasyona karşı her türlü mücadeleyi verirken çocuklarımızı korumaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...