Antalya sahiline vuran gizemli cesetler hakkında Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalya sahiline vuran gizemli cesetler hakkında Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da son 5 günde bulunan 8 cansız bedeninin ardından bugün de Muğla'da sahilde bir kadın cesedi bulundu. Bazı uzuvlarının eksik olduğu belirtilen kadın cesedinin düzensiz bir göçmene ait olabileceği değerlendirilirken konuyla ilgili İçişleri Bakan Ali Yerlikaya'dan da ilk açıklama geldi.

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde 2 ceset bulundu. Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, 6 günde 8'e yükseldi.

Arka arkaya bulunan gizemli cesetlere ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Sahile vuran cansız bedenlerle ilgili kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Kolluk birimlerimiz Cumhuriyet Savcılıklarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Olay, sabah saatlerinde Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde bir otelin sahilinde meydana geldi. Sabah göreve başlayan otel çalışanlarının sahilde 2 ceset bulunduğu ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki cesetle karşılaştı. Cesetler, savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cesedi bulunan 5 şahısın ayakkabı ve kıyafetlerinin Suriye'de üretildiği belirlenmişti. Serik'te bulunan kadın cesedinin ise 13 gün önce kaybolan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimali üzerine ailesinden DNA örneği alınmıştı.

BİR CESET DE MUĞLA'DA BULUNDU

Bugün de Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kadın cesedi bulundu. Böylece son 5 günde Akdeniz kıyılarına vuran ceset sayısı 9'a yükselmiş oldu. 

BALIKÇI BULDU

Köyceğiz'in karadan ulaşımı olmayan Ekincik Koyu Gökyar Burnu mevkiinde balık avlayan bir kişi, karaya vurmuş şekilde bir kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan ihbarın ardından bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri gönderildi.

Antalya sahiline vuran gizemli cesetler hakkında Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama

CESEDİN GÖÇMENE AİT OLABİLECEĞİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Bazı uzuvlarının eksik olduğu belirlenen kadın cesedi, Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordinesinde Köyceğiz İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin düzensiz bir göçmene ait olabileceği değerlendiriliyor.

Antalya sahiline vuran gizemli cesetler hakkında Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...