Son dakika... Düzce'de deprem oldu: AFAD'dan açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika... Düzce'de deprem oldu: AFAD'dan açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son deprem haberi Düzce'den geldi. AFAD ilk verileri paylaştı. Gölyaka merkezli depremin büyüklüğü 3,9 olarak duyuruldu. İşte son gelişmeler...

Uzmanlar sık sık İstanbul'da büyük bir deprem beklendiği yönünde uyarılar yapıyor. Bu ikazlar sürerken Marmara Bölgesi'nde son günlerde sık sık depremler yaşanmaya başladı. İstanbul Silivri'de 3, Bolu'da 4,5, Düzce'de de 3,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Düzce az önce bir kere daha sallandı. Zelzelenin büyüklüğü 3,9 olarak açıklandı.

DÜZCE'DE DEPREM OLDU

Düzce'de saat 19:57'de deprem meydana geldi. AFAD'ın açıkladığı veriye göre depremin büyüklüğü 3,9 olarak ölçüldü. Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan depremin yerin 5.39 kilometre altında meydana geldiği belirtildi. Vatandaşlar deprem sonrası paniğe kapıldı. Şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yok. 

KANDİLLİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 4 OLARAK DUYURDU

https://twitter.com/Kandilli_info/status/1713604456812577104

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...