Son dakika: FETÖ firarisi eski 1. sınıf emniyet müdürüne özel ekiple operasyon

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika: FETÖ firarisi eski 1. sınıf emniyet müdürüne özel ekiple operasyon

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberi: Firari terör örgütü mensupları bir bir yakalanıyor. FETÖ üyesi eski 1. Sınıf Emniyet Müdürü Selat Ak yakalandı. Öte yandan 7 yıldır firari olan Ak için özel ekip kuruldu.

Türkiye'nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle mücadelesi büyük bir hızla devam ediyor. Güvenlik güçleri terör örgütü mensuplarını er ya da geç yakalayarak adelet karşısına çıkarıyor.

FİRARİ ESKİ 1. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ YAKALANDI

Bu kapsamda 7 yıldır aranan silahlı terör örgütü FETÖ/PDY mensubu eski 1. Sınıf Emniyet Müdürü Selat Ak, yakalandı.

ANKARA'DA SAKLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 7 yıldır firari olarak aranan FETÖ/PDY üyesi eski 1. Sınıf Emniyet Müdürü Selat Ak’ın Ankara’da saklandığını tespit etti.

YAKALANMASI İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU

Organize Şube tarafından kurulan özel ekip, yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçti. İcra edilen operasyonla yakalanan Ak, gözaltına alındı. FETÖ'cü şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...