Son dakika haberi: Fırat Kalkanı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Son dakika haberi: Fırat Kalkanı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, operasyonların hız kesmeden devam edeceği mesajı verildi.

Son dakika haberi! Terörle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kahraman Mehmetçik, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı operasyonlar ile terörün kökünü kurutmak için çalışırken, öldürülen terörist haberleri de peş peşe geliyor.

Milli Savunma Bakanlığı, operasyonların hız kesmeden devam edeceğini mesajını verdi ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaştı.

MSB'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok! Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1721435696093605994

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...