Son dakika haberi! Karabük'te minibüs ile kamyonet çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika haberi! Karabük'te minibüs ile kamyonet çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberi: Karabük'te şehir içi yolcu minibüsü ile bir kamyonet çarpıştı. Kavşakta meydana gelen ve kırmızı ışık ihlali yüzünden olduğu iddia edilen kazada 11 kişi yaralandı.

Son dakika haberi: Karabük'te sabah saatlerinde yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Karabük-Kastamonu karayolu 100. yıl jandarma kavşağında meydana gelen kazada iddiaya göre, Mevlüt Erdoğan idaresindeki yolcu minibüsü kavşakta kırmızı ışık ihlali yaparak karşı şeride geçti. O sırada Kastamonu istikametinden gelmekte olan Hafız Altundaş yönetimindeki kamyonet ile çarpıştı.

KAZADA 11 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, çarpışmanın etkisiyle kamyonet içerisinde sıkışan bir yolcu itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kazada kamyonet sürücüsü ile birlikte yanında bulunan 2 kişi, minibüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı. Yaralılardan 6'sı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 2 yaralı özel bir hastaneye, 3 yaralı ise SafranboluDevlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...