Son dakika haberi... Vali Yerlikaya'dan Avcılar'daki metrobüs kazasında yaralananların son durumuna ilişkin açıklama

Düzenleyen:
Son dakika haberi... Vali Yerlikaya'dan Avcılar'daki metrobüs kazasında yaralananların son durumuna ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Avcılar'da yaşanan metrobüs kazasında yaralananların son durumuna ilişkin açıklama İstanbul Valisi Yerlikaya'dan geldi. Yerlikaya "Avcılar’da dün meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan 99 hemşehrimizden 88’i şükürler olsun taburcu oldu. 3 yaralımızın yoğun bakımda, 8 yaralımızın da serviste takipleri devam ediyor. Yaralı hemşehrilerimize Allah’tan şifa diliyorum." ifadelerini kullandı.

İstanbul Avcılar'da dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada 4 metrobüs birbirine girmiş ve 2 metrobüs kafa kafaya çarpışmıştı.  Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralı yolcuları kurtardı. Yaralanan 99 kişiden 50’si ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Geri kalanı ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

Kaza sonrası Avrupa Yakası'nda metrobüs seferleri çift yönlü durduruldu. Bu yüzden güzergah boyunca uzun araç kuyruğu oluştu. Duraktaki vatandaşlar, metrobüs yolundan kilometrelerce yürüyerek diğer toplu taşıma araçlarına ulaşmaya çalıştı. Araç akışı durduğu için de başka metrobüs duraklarında ve üst geçitlerde yoğunluk oluştu. Araçlara binmek isteyen vatandaşlar, seferler yapılamadığı için duraklara alınmadı. Bazı vatandaşlar, güvenlik görevlileri ile tartışarak yaşananlara tepki gösterdi.

Son dakika haberi... Vali Yerlikaya'dan Avcılar'daki metrobüs kazasında yaralananların son durumuna ilişkin açıklama

Kazada yaralananlara ilişkin İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Vali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada 99 yaralıdan  88'inin taburcu edildiğini açıkladı. Yerlikaya'nın açıklamasının devamı şu şekilde:

"Avcılar’da dün meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan 99 hemşehrimizden  88’i şükürler olsun taburcu oldu.

3 yaralımızın yoğun bakımda, 8 yaralımızın da serviste takipleri devam ediyor. Yaralı hemşehrilerimize Allah’tan şifa diliyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...