Son dakika: İstanbul Sultangazi'de orman yangını kontrol altına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: İstanbul'un Sultangazi ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlere hızlıca müdahale etti ve yangın kısmen kontrol atlına alındı. Yangınla ilgili İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada 2 hektarlık alanın etkilendiği belirtildi.

Son dakika haberi: Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte yurt genelinden peş peşe yangın haberleri geliyor. Son gelişme ise İstanbul'da yaşandı. Alınan bilgiye göre,Sultangazi'de bulunan Hacı Bektaş-i Veli Şehir Ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısmen kontrol altına alındı.

VALİLİKTEN YANGINA İLİŞKİN AÇIKLAMA 

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, 12.55'te Sultangazi'deki kent ormanı mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangına, Orman İşletme Müdürlüğünün 5 arazöz, 1 su tankeri, 1 müdahale aracı; itfaiye komuta merkezinin 72 personel, 22 takım itfaiye aracı ve 7 su tankı; Emniyet Müdürlüğünün 12 TOMA ve AFAD'ın 29 personel ve 2 kurtarma aracıyla müdahale ettiği kaydedildi.

Açıklamada, "Yangında 2 hektarlık ormanlık alan etkilenmiş olup, yangının yayılımı durdurularak kısmen kontrol altına alınmıştır." bilgisine yer verildi.

 (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...