Son dakika! PKK'ya bir darbe de Ağrı'da: Sıcak çatışmada 2 terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe vuruluyor. Bakan Yerlikaya, Ağrı’da 2 Bölücü Terör Örgütü üyesinin sıcak çatışmada etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Teröristlerin vurulduğu bombadaki detay dikkat çekti.

Türkiye’nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda güvenlik güçleri örgüt mensuplarına yurt içinde ve sınır ötesine göz açtırmıyor.

Her gün çok sayıda operasyon yapılarak bölücü terör örgüt üyelerine nefes aldırılmıyor.

SICAK ÇATIŞMADA 2 TERÖRİST ETKİSİZ

Son olarak Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Berezer bölgesinde ‘Şehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavuş Yılmaz Özden’ operasyonu sırasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 teröristin etkisiz hale getirildi.

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyona ilişkin bilgi verdi. Bakan Yerlikaya şunları söyledi;

Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Ağrı Doğubayazıt Berezer bölgesinde J-SİHA, Atak Taarruz Helikopter Kolu ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde Jandarma Komando Özel Harekat Timlerinin katılımı ile ‘Şehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavuş Yılmaz Özden’ operasyonu düzenlendi.

"TEK BİR HEDEFİMİZ VAR..."

Operasyon kapsamında kahraman komandolarımızla teröristler arasında yakın mesafeden çıkan silahlı çatışma sonucunda 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Aziz milletimizin duaları sizlerle. Tek bir hedefimiz var; o da son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek.

VETERİNER ŞEHİT MİKAİL BOZLAĞAN'IN İZMİ YAZILDI 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın ismi, teröristlere gönderilen bombanın üzerine yazıldı.

Son dakika! PKK'ya bir darbe de Ağrı'da: Sıcak çatışmada 2 terörist etkisiz

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...