Son dakika: Şırnak'ta 'Eren Abluka-17 Operasyonu' başladı

Düzenleyen:
Son dakika: Şırnak'ta 'Eren Abluka-17 Operasyonu' başladı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı tarafından Şırnak'ta 574 personelin katılımıyla 'Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz-2 Operasyonu' başlatıldı.

Terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe vurmaya devam eden Mehmetçik, yeni bir operasyonun daha düğmesine bastı. İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta terörün kökünü kazımak için 574 personelle 'Eren Abluka-17 Operasyonu'nu başlattı.

574 PERSONEL, 41 OPERASYONEL TİM GÖREV ALIYOR

Bakanlıktan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barınan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Şırnak, Cudi Dağı, Tuşimiya-Şildi Deresi'nde operasyon başlatıldığı belirtildi.

Başlatılan operasyonda, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca jandarma özel harekat (JÖH), jandarma komando ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 574 personel, 41 operasyonel tim görev alıyor.

Son dakika: Şırnak'ta 'Eren Abluka-17 Operasyonu' başladı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...