Son uykusu olabilirdi! Hem kendi canını hem de trafiği tehlikeye attı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te aracın arkasındaki odunların üstünde yatan adam hayatını tehlikeye attı. Akan trafikte her an düşebilecekken uykuya dalan adamın görüntüleri anbean kaydedildi.

Gaziantep'te trafikte sergilediği tehlikeli davranış kameralara anbean yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Gaziantep'te bir kişi, trafikte seyir halinde olan kamyonetin kasasındaki tahtaların üzerinde uyuyakaldı. Cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar pes dedirtti.

Gaziantep'te cep telefonu kamerasına yansıyan tehlikeli yolculuk pes dedirtti. İnşaat işçisi olduğu iddia edilen bir kişi, Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde seyir halinde olan kamyonetin kasasındaki tahtaların üzerinde uyuyakaldı. Tehlikeli yolculuk sırasında hiçbir güvenlik önleminin alınmamış olması ise dikkat çekti.
Şahsın kendi can güvenliği ile trafik güvenliğini tehlikeye attığı o anlar cep telefonu kamerasına yansırken, görüntüleri izleyenler gözlerine inanamadı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...