Sondakika! İstanbul'da metrobüs kazası! Vatandaşlar isyan etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sondakika! Kadıköy Uzuncaçayır'da metrobüs kaza yaptı. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İşe gitmek için sabahın erken saatlerinde yola koyulan vatandaşlar yaşanan duruma isyan etti...

Sabah saat 08.00 sıralarında Kadıköy Uzunçayır Metrobüs hattında iki metrobüsün karıştığı kaza meydana geldi. Uzunçayır durağına giriş sırasında iki metrobüs kaygan zemin nedeniyle çarpıştı. Kaza nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yolculardan bir kişi yaralanırken araçlarda büyük çapta maddi hasar oldu.

Sondakika! İstanbul'da metrobüs kazası! Vatandaşlar isyan etti

1 KİŞİ YARALANDI

Yaralanan kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Kaza sonrası metrobüs seferleri tek şeritten verilirken duraklarda yolcu yoğunluğu yaşandı.

Sondakika! İstanbul'da metrobüs kazası! Vatandaşlar isyan etti

Vatandaşlar soğuk ve yağışlı havada bekledikleri metrobüs duraklarında oluşan uzun kuyruklar sebebiyle mağdur oldu.Sondakika! İstanbul'da metrobüs kazası! Vatandaşlar isyan etti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...