Taksici ceza kesildi diye polise hakaret etti: Haram zıkkım olsun

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kadıköy'de polislerin gerçekleştirdiği denetimlerde ceza kesilen taksici polise tepki gösterdi. Taksici, “Neredeyse, gözünün üstünde kaş var diye ceza keseceksiniz. Haram zıkkım olsun” diyerek hakaretler savurdu.

Kadıköy’de yolcu seçen ve mesafe soran taksi şoförlerine yönelik denetim yapıldı. Denetimler sırasında ceza kesilen bir taksici polise tepki göstererek, “Neredeyse, gözünün üstünde kaş var diye ceza keseceksiniz. Haram zıkkım olsun” dedi.

TAKSİCİLER DENETİM YAPTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, taksi şoförlerinin kısa mesafeye yolcu almaması ve turist seçmesi, taksimetre açmaması gibi şikayetler üzerine Kadıköy’de denetim yaptı. Denetimlerde araçlar durdurularak taksi şoförlerinin belgelerini inceleyen ekipler, şoförlerin emniyet kemeri, taksimetre açma, yolcu seçip seçmediklerine yönelik kontroller yaptı.

POLİSLERE HAKARET ETTİ

Emniyet kemeri takmadığı için ceza uygulanan bir taksi şoförü ise ceza kesilen kağıdı yere fırlattı, ardından aracına binerek polis ekiplerine hakaret etti. Denetimler çerçevesinde 14 kişiye emniyet kemeri takmamak, 1 kişiye kırmızı ışık ihlali, 1 taksi şoförüne ise seyir halinde cep telefonu kullanmaktan olmak üzere toplam 8 bin 6 lira ceza kesildi.

"CEZA KESMEK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ"

Polis ekiplerine hakaret ederek tepki gösteren taksici Serdar Morkoç, “Ceza kesmek için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz. Neredeyse gözünün üstünde kaş var diyerek ceza keseceksiniz. Haram zıkkım olsun. Aç gideceğiz evimize. Aç gidince içleri rahat edecek mi acaba” dedi.

Taksici ceza kesildi diye polise hakaret etti: Haram zıkkım olsun

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...