Sulama kanalında çifte dram: Oğlunu kurtarmak için kendini feda etti!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sulama kanalında çifte dram: Oğlunu kurtarmak için kendini feda etti!

GÜNDEM Haberleri

Samsun’da meydana gelen üzücü olayda, 13 yaşındaki oğlu köprüden sulama kanalına düşünce kurtarmak için peşinden suya atlayan baba boğularak hayatını kaybetti.

Üzücü olay, Samsun'un Bafra ilçesinin Doğankaya Mahallesi'nde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; 13 yaşındaki Bilal Esad Durmuş, sulama kanalı üzerindeki köprüden düşerek akıntıya kapıldı. Oğlunu kurtarmak için peşinden suya atlayan baba Hasan Durmuş (42) da akıntıya kapılıp kayboldu.

Baba-oğul itfaiye ekipler tarafından suya giriş yerinden yaklaşık bir kilometre uzakta bulunarak ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hasan Durmuş tedavi altına alındığı Bafra Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bilal Esad Durmuş'un Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisin devam ettiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...