Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali'nde şarkıcı Melek Mosso'ya konser verdirip birlikte sahneye çıktığı için tepki toplayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti. Yüksel’in yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirildi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, seçim sürecinde AK Parti seçmenine hakaret eden Melek Mosso'ya (Melek Davarcı) verdiği destek sonrası tepki toplamıştı. Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahneye çıkarak Mosso'ya sarılmıştı. Bu hareketinin ardından eleştri oklarının hedefi olan Cüneyt Yüksel istifa eti. Yüksel’in yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirildi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti

CÜNEYT YÜKSEL KENDİSİNİ BÖYLE SAVUNDU

Cüneyt Yüksel, "Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiği' vurgusunu göz önünde bulundurarak, konseri iptal etmenin, toplumsal ayrışmayı körükleyen bir eylem olacağı, farklı polemiklere zemin hazırlayacağı düşüncesiyle etkinliğe devam etme kararı aldık." ifadeleriyle kendisini savunmuştu.

MELEK MOSSO KONSER ÖNCESİ ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Konser öncesinde açıklama yapan Mosso, son günlere hakkındaki tartışmalara değinerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Eğer burada maksadını aşan şakamdan, incinen, üzülen, kalbi kırılan bir tek kardeşim bile varsa ondan çok çok özür diliyorum ve yürekten özür diliyorum. Çünkü bizler böyle şeylerle ayrıştırılmayacağız, bizler böyle şeylerle karşı karşıya gelmeyeceğiz." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...