Sultangazi’de ağaçlık alanda yangın paniği! 3 ev tahliye edildi, alevlerin sebebi pes dedirtti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sultangazi’de ağaçlık alanda çıkan yangında alevlerin sıçramaması için 3 ev tahliye edildi. Panik dolu anlarda yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınırken yangın sebebinin gençlerin patlattığı torpil olduğu iddia edildi.

Son günlerde artan orman yangınları devam ederken Sultangazi'de de gençlerin patlattığı torpil nedeniyle ağaçlık alanda yangın çıktı. Saat 15.30 sıralarında Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesinde iddialara göre, ağaçlık alanda torpil patlatan gençler ağaçlık alanda yangına sebep oldu.

TOMA'LARLA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine bölgeye çeşitli ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler söndürme çalışması başlatırken, ağaçlık alandaki 3 ev yangının sıçraması ihtimali üzerine tahliye edildi. Ayrıca bölgeye gelen TOMA’larla itfaiye araçlarına su desteği sağlandı. Yapılan yoğun müdahalenin ardından yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları yapılırken yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

'İTFAİYE 5-6 DAKİKADA GELDİ'

İtfaiye ekiplerine su veren Fikret Tokgöz, “Yangın çıktı aşağı derede. Milletin evleri de vardı burada sıkıntı olacaktı. İtfaiyeyi aradık 5-6 dakikaya geldiler. 10 dakika sürmedi, bende elimden geldiği kadar susayan arkadaşlara içecek servisi yaptım. Su vermeye çalıştım. Meşrubat falan aldım helal hoş olsun. Elimizden bir parça bir şey geliyorsa yapacak başka bir şey yok” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...