Sultangazi'de korku dolu anlar: Peş peşe ateş etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sultangazi'de çıkan kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Ardından Taraflardan birisi belindeki silahı çekerek peş peşe tetiğe bastı. Olayda kimse yaralanmazken çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Sultangazi'de yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Taraflardan birisi belindeki silahı çekerek peş peşe tetiğe bastı. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken dehşet anları kameraya yansıdı.

PEŞ PEŞE TETİĞE BASTI

Olay gece saat 23.30 sıralarında Sultançiftliği Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerindeki bir apartmanda taraflar arasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve sokağa taştı. Ardından her iki taraf birbirlerine tekme ve yumruklarla vurmaya başladı. Bu esnada şahısların birinin belinde taşıdığı silah yere düştü. Yerden silahını alan şahıs daha sonra peş peşe tetiğe basarak ateş etti.

İLK ÖNCE GECE BEKÇİLERİ MÜDAHALE ETTİ

Yaşanan olayda kurşunlar kimseye isabet etmezken olaya ilk olarak bölgede devriye görevi yapan gece bekçileri müdahale etti. Ardından haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Yakalanan şahıslar işlem yapılmak üzere emniyete götürülürken şüphelilerin üzerinden çıkan 2 adet silaha ise el konuldu.

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Apartman içinde başlayan kavga büyüyerek sokağa taşarken tarafların birbirlerine tekme ve yumruklar ile vurdukları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde tarafların birbirlerine tekme ve yumruklar ile vurdukları, ardından taraflardan birinin belinde taşıdığı silahı yere düşürdüğü ve silahını yerden alarak peş peşe ateşlediği ardından olay yerine gelen gece bekçileri ve polis ekiplerinin gelerek olaya müdahale ettikleri, karton toplayıcısı bir kişinin ise aldırış etmeden çalışmaya devam ettiği görülüyor.

Sultangazi'de korku dolu anlar: Peş peşe ateş etti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...