Sultangazi'de silahlı saldırı! Sokaktaki grubu kurşun yağdırdılar: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Sultangazi'de silahlı saldırı! Sokaktaki grubu kurşun yağdırdılar: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sultangazi'de dün akşam saatlerinde bir otomobilden sokaktaki gruba düzenlenen silahlı saldırıda 16 yaşındaki Fırat K. hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Akşam saatlerinden düzenlenen saldırı genci canından etti. Sultangazi Yunus Emre Mahallesinde ilerleyen bir otomobildeki şüpheliler, sokaktaki bir gruba ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Kurşunların isabet ettiği Fırat K. Yusuf K. Arda Y. ile Erkan T. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan 16 yaşındaki Fırat K. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3 YARALI TEDAVİ ALTINDA

Hastanede tedavi gören diğer 3 yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekiplerince saldırıyı yapanların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...