Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Taksici dehşeti kamerada! Müşterisinin sevgilisine kafa attı

Taksici dehşeti kamerada! Müşterisinin sevgilisine kafa attı

İstanbul'da bir taksici kısa mesafe yüzünden kadın müşterisi ile tartışmaya başladı. Öfkeli taksici müşterisine sözlü tacizde bulup tehdit etti. Durumu sevgilisine haber veren kadın araçtan inerken taksici onu karşılayan adama kafa attı. O anlar kameralara da yansırken taksici gözaltına alındı.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Kağıthane’de kadın yolcusunu tehdit ve taciz eden taksici adreste bekleyen sevgilisine de kafa attı. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis taksiciyi gözaltına aldı.

TAKSİCİ ARACINA ALDIĞI KADINA SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU

Olay, dün saat 02.00 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi'nde taşandı. Kazakistan uyruklu K. O., evine gitmek için Ortabayır semtinde taksi durdurdu. Ancak kadın yolcu ile taksici arasında kısa mesafe tartışması çıktı. Tartışma sonrası sürücüyü ikna eden kadın taksiye bindi. Taksi içerisinde sürücünün sözlü tacizine uğrayan kadın, panikle erkek arkadaşı U.T.'ye mesaj attı.

"BEN DOĞMA BÜYÜME BURALIYIM, KESERİM HEPİNİZİ"

Yolculuk boyunca sürücüyle arasında yaşanan tartışmalarda taksici, "Bak beni delirtmeyin, ben doğma büyüme buralıyım. Keserim hepinizi yemin ediyorum" diyerek tehditler savurdu. O esnada kadının evinin önüne gelen erkek arkadaşı, beklemeye başladı. Bir süre sonra gelen taksiden kadın inerken, taksici ile U. T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda taksici, kadının erkek arkadaşına kafa attı. Site görevlilerinin polis ekiplerine durumu bildirmesi sonrası taksici olay yerinden aracıyla uzaklaştı. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı.

POLİS YAKALADIĞI TAKSİCİYİ GÖZALTINA ALDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadın ve erkek arkadaşını ifadelerini almak üzere emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından evine gelen U.T. aracının aynasının kırık olduğunu gördü. Olayla ilgili görüntüleri inceleyen Gültepe Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Büro ekipleri, saldırgan taksi şoförünün Serdar Y. (22) olduğunu tespit etti. Emniyette “kasten adam yaralama”, “tehdit ve hakaret” suçlarından da kaydı olduğu öğrenilen taksici polis tarafından gözaltına alındı.

BAKMADAN GEÇME
İstanbul
HABER

İstanbul'da kısa mesafe gitmeyen taksiciler polise takıldı

Vicdansızlığın bu kadarı! Taksiciler epilepsi nöbeti geçiren çocuğu üstü ıslak diye almadı
HABER

Vicdansızlığın bu kadarı! Taksiciler epilepsi nöbeti geçiren çocuğu üstü ıslak diye almadı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.