Taksici yaşadığı dehşet anları anlattı! 'Arabanın içerisinde vurmaya başladı'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Taksici yaşadığı dehşet anları anlattı! 'Arabanın içerisinde vurmaya başladı'

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da bir taksici aracına aldığı müşteriden para isteyince saldırıya uğradı. Öldüresiye kadar dövülen taksici "Gözümde ve yüzümde kırıklar var" diyerek yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Ankara’da müşterisi tarafından öldüresiye dövülerek gasp edilen taksici, yaşadığı dehşet dolu anları anlattı. Çankaya ilçesinde Balgat semtinden alarak Dikmen’e getirdiği yolcudan ücretini isteyen taksi şoförü Ahmet Babalıoğlu (74), müşterinin saldırısına uğradı.

TAKSİCİYİ FECİ ŞEKİLDE DÖVÜP KAÇTI

Feci halde dövülen Babalıoğlu’nun 140 lirasını da gasp eden saldırgan, olayın ardından kaçtı. Çevredekiler tarafından hastaneye götürülen Babalıoğlu’nun vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi yaralanmalar oluştu. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, taksici yaşadıklarını anlattı.

"YOLA ÇOK FAZLA KANIM AKTI"

Saldırıya uğradığı anları anlatan Ahmet Babalıoğlu, “Gölbaşı istikametinden geliyordum. Yol üzerindeki alışveriş merkezinden müşteriyi alıp Dikmen’e götürdüm. Parayı istediğimde, ‘Ne parası lan’ dedi. Ardından da saldırdı, sonra kaçtı. Yolculuk sırasında teybin sesini sonuna kadar açtı ve hiçbir şey demedi. Ben de ters birisi olduğunu görünce bir şey demedim. Bana arabanın içerisinde vurmaya başladı. Sonrasında çevredeki vatandaşlar yardımıma geldi. Elimi yüzümü yıkayıp hastaneye götürdüler beni. Çok fazla kanım aktı yola. Üstüne bir de 140 lira paramı aldı saldırgan. Kendisini daha önce görmedim, tanımıyordum. Şu anda yüzümde, burnumda kırıklar var. Gözümün merceğinde kayma oluşmuş. Aracın kapısı kitlendiği için aşağıya dahi inemedim. Sol kolumda felç var zaten. Kendisinin bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...