TBMM Başkanı Kurtulmuş iki ülkedeki alçak eylemleri kınadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TBMM Başkanı Kurtulmuş iki ülkedeki alçak eylemleri kınadı

GÜNDEM Haberleri

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Danimarka ve İsveç'teki Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirilen alçak saldırıları kınadı.

İsveç ve Danimarka Kur'an- Kerim yakma eylemleriyle gündemden düşmüyor. İki ülke yetkilileri alçak saldırılara yönelik cılız tepkilerle yetinip harekete geçmezken İslam dünyasından tepkiler gelmeye devam ediyor.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ SALDIRILARI KINADI

Bu kapsamda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Batı dünyasında bazı karanlık çevrelerce kışkırtılan İslam düşmanlığı ve ırkçılığın geldiği tehlikeli boyutları endişe ve dikkatle takip ettiklerini belirtti.

"LANETLİYORUZ"

Numan Kurtulmuş, "Danimarka'da kutsal kitabımıza yönelik nefret eylemlerini şiddetle telin ediyoruz. İslam düşmanlığı aslında açık bir insanlık düşmanlığına evrilmiştir. İnsanlığı ön yargılarından kurtarmanın imkanlarını ararken, ırkçılığı ve İslam düşmanlığını lanetliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...