Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Tekirdağ'da bir kadın kocasını öldürdü, 'Bilerek yapmadım' dedi

Tekirdağ'da bir kadın kocasını öldürdü, 'Bilerek yapmadım' dedi
Fotoğraf Başlığı Tekirdag'da bir kadin kocasini öldürdü, 'Bilerek yapmadim' dedi

Tekirdağ'da korkunç bir olay yaşandı. Polis ekipler ihbar üzerine geldikleri binada kanlar içinde bir adam buldu. Yanında ise karısı vardı. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede can verdi, karısının ifadeleri ise dikkat çekti.

Kaydet
a- | +A

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi karısı tarafından öldürüldü. Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Reşadiye Mahallesi'nde bir apartmandan silah seslerinin geldiğini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi.

POLİS ADAMI KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde tabancayla vurulan E.A'yı kanlar içinde buldu. Ağır yaralı adam sağlıkçılar tarafından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KARISI "BİLEREK YAPMADIM" DEDİ

E.A'nın eşi B.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli polise verdiği ifadede eşini bilerek vurmadığını, elindeki tabancanın ateş aldığını ileri sürdü.

BAKMADAN GEÇME
Kocasına alerjisi olan kadının hayatı kabusa döndü
HABER

Kocasına alerjisi olan kadının hayatı kabusa döndü

Denizli
HABER

Denizli'de gece vakti vahşet! Kocasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.