Tekne ile kaçmaya çalışan 9 FETÖ’cü yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tekne ile kaçmaya çalışan 9 FETÖ’cü yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla’dan tekne ile Yunanistan’ın Kos Adası’na kaçmaya çalışan FETÖ’den ihraç 7’si emniyet müdürü, iki komiser yardımcısı ve bir dış tabibi teknede yakalanarak gözaltına alındı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Datça Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan talimat ile Datça ilçesinden tekne ile yasa dışı yollarla Kos Adasına kaçmaya çalışan FETÖ – PYD terör örgütü üyesi eski polisler yakalandı.

YAKIN TAKİBE ALINDILAR

Uzun süredir sahadan aldıkları bilgilerle bir grup FETÖ – PYD terör örgütü üyelerinin illegal yollardan yurt dışına kaçacağı bilgisi alındı. Ekipler tarafından takibe alınan şüpheliler, sabah saatlerinde Datça ilçesinde tekneye bindiler.

Tekne ile kaçmaya çalışan 9 FETÖ’cü yakalandı

KAÇARKEN YAKALANDILAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı işbirliğinde tekneye operasyon düzenlendi. Operasyonda silahlı terör örgütüne üye olmaktan meslekten ihraç edilmiş, dosyası istinafta bekleyen eski Emniyet Müdürleri FETÖ PDY’den mahkum olmuş O.K., M.Y., A.E., H.H., E.A., M.K., Ü.K. gözaltına alındı. Aynı zamanda teknede bulunan komiser yardımcıları M.H.İ VE M.Ş’de yakalanarak gözaltına alındı.

Tekne ile kaçmaya çalışan 9 FETÖ’cü yakalandı

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Operasyonda, FETÖ/PDY üyelerini illegal yollardan yurt dışına çıkarmaya çalışan göçmen kaçakçısı O.E.S. ile gemi kaptanı B.T. de gözaltına alındılar. Muğla KOM Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheliler ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Tekne ile kaçmaya çalışan 9 FETÖ’cü yakalandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...