TEM’de feci kaza! Kamyona çarpan lüks otomobil kağıt gibi ezildi: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yapılan uyarılara ve alınan önlemlere rağmen trafik kazaları önlenemiyor. TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde lüks otomobil arkadan kamyona çarptı. Feci kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kartepe ilçesi Uzunbey mevkii TEM Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu ayrımında yaşandı. İstanbul istikametine giden C.B. hakimiyetindeki lüks otomobil, aynı yönde giden M.K. idaresindeki kamyona arkadan çarptı.

TEM’de feci kaza! Kamyona çarpan lüks otomobil kağıt gibi ezildi: 1 ölü, 2 yaralı

LÜKS OTOMOBİL KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Çarpmanın şiddetiyle kamyona saplanan otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Sürücü C.B. ve sağ ön koltuktaki Gökhan Usanmaz ile Y.B. isimli yolcu otomobilde sıkıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verilmesi üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Olay yerine ulaşan ekipler otomobil sürücüsü C.B. ile arka koltuktaki yolcu Y.B.’yi sıkıştıkları yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerinin yaptığı tetkiklerde otomobilde bulunan Gökhan Usanmaz’ın ise hayatını kaybettiği belirlendi. 2 yaralı ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. İtfaiye ekipleri hayatını kaybeden Gökhan Usanmaz’ı otomobilin kapısını keserek dışarıya çıkarttı.

Usanmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...