Zeynep Tunuslu yıllar sonra konuştu: Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi Uzay ölmezdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Zeynep Tunuslu yıllar sonra konuştu: Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi Uzay ölmezdi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Bir döneme damga vuran müzisyen Uzay Heparı, 1994'te geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti. Demet Akbağ’ın arızalanan aracına çarpan ve 11 gün süren bitkisel hayatın ardından vefat eden Uzay Heparı’nın eşi Zeynep Tunuslu, katıldığı programda yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu.

Genç müzisyen ve aranjör Uzay Heparı, 1994’te kısa süre önce aldığı motoru ile Etiler Koç Köprüsü’ndeki Demet Akbağ’ın park halindeki arabasına çarpmıştı. Ağır yaralanan müzisyen hemen Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılmış, ilk müdahalesi yapılmıştı. Boyun omurlarında kırık ve beyninde ödem bulunan Heparı, 11 gün süren bitkisel hayatın ardından 31 Mayıs 1994 tarihinde hayatını kaybetmişti. 

DEMET AKBAĞ’I SUÇLADI

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına konuk olan Modacı Zeynep Tunuslu, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Merhum müzisyen ile o dönem evli olan Tunuslu, Demet Akbağ ile ilgili şunları söyledi:

“Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilip yola çıksaydı ve kaza hiç olmasaydı. Bu talihsiz bir kaza değil, trafik kurallarının ihlaliydi. Araba kullanmayı bilmeyen bir insanın panikleyip kör noktada dörtlülerini yakmayarak beklemesi ile sonuçlanan bir şey.”

Zeynep Tunuslu, sözlerinin devamında, “Maalesef Türkiye'de cezalar hafif oldukça araba kullanmayı bilmeyen insanlar bu tip kazalara sebep olacak” ifadelerini kullandı.

Zeynep Tunuslu yıllar sonra konuştu: Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi Uzay ölmezdi

“OĞLUMA KARŞI İNSANİ YAKLAŞIM BEKLERDİM”

Demet Akbağ ile daha önce aralarında geçen bir diyalogu da anlatan Tunuslu, “Beni yıllar sonra televizyon programına çağırıp gözlerimin içine bakarak 'Oğlunun gözleri babasına benziyormuş. Umarım yaşı ve talihi benzemez' dedi. 'Çok iyi tiyatrocusunuz tebrik ederim' dedim. Sanki başka birinin hayatıymış gibi konuştu. Değişik hayatlar. Ondan oğluma karşı daha insani yaklaşım beklerdim” dedi.

Zeynep Tunuslu yıllar sonra konuştu: Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi Uzay ölmezdi

DEMET AKBAĞ’IN EŞİ DE TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ

Demet Akbağ da 2019 yılında 20 yıllık eşi Zafer Çika’yı geçirdiği bir trafik kazasında kaybetti. Akbağ, acısını katıldığı bir programda “Eşimin kaybı hayatımın en büyük kırılma noktası” sözleriyle ifade etmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...