Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tanışma anını ilk kez anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tanışma anını ilk kez anlattı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki kız çocuk sahibi Sinem Kobal, katıldığı programda eşiyle tanıştığı anı anlattı.

2026 yılında meslektaşı Kenan İmirzaoğlu ile evlenen 2020’de Lalin’i 2022 yılında ise Leyla’yı kucağına alan Sinem Kobal, Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. 2 kez doğum yaptıktan sonra setlere ara veren oyuncu, hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. 

Evlendikten sonra uzun bir süre setlere ara vererek vaktini kızlarına ayıran Sinem Kobal, “Ekranda olmayı çok özledim. Yakın zamanda inşallah dönmek istiyorum. Beni heyecanlandıran, kıpır kıpır eden bir şeyler var ama netleşince söyleyebilirim” dedi.

SİNEM KOBAL: ENERJİSİYLE ÇARPILDIM

Kobal, “Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığınız anı hatırlıyor musunuz?” sorusuna eşine ilk görüşte çarpıldığını belirterek şöyle cevap verdi:

“Hatırlamaz mıyım? Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki.”

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tanışma anını ilk kez anlattı

Aile ve evlilik hakkındaki düşünceleri de sorulan Sinem Kobal, bu konularda ise şunları söyledi:

“Mesele aslında evlilik değil. Mesele, hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığınla ilgili. Paylaştığın sevgi, saygı, emek önemli. Bunlara sahipsen, evlilik de güzel oluyor, sevgililik de. Sırf evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum. Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor. Aile oluyorsun, kökleniyorsun. Sana daha güçlü hissettiriyor. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor.”

KENAN İMİRZALIOĞLU: KALBİME, RUHUMA, BEDENİME BİR ŞEY OLDU

Kenan İmirzalıoğlu ise daha önce verdiği bir röportajda, eşine olan sevgisini şu sözlerle dile getirmişti:

“Kalbime, ruhuma, bedenime bir şey oldu... Ruh eşimi bulduğuma tereddütsüz inandım. Evlendikten sonra bir tamamlanma yaşadığımı hissettim. Sanki eksik bir şeyler varmış da tam olmuş gibi. Birlikteliğin verdiği ayrı bir güç ve huzur var. Eve döndüğünde onun seni veya senin onu karşılaman çok başkaymış. Eşini bulduğun zaman evlilik güzel bir şeymiş.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...