Paris Hilton oğlu Phoenix’in sağlık durumunu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Paris Hilton oğlu Phoenix’in sağlık durumunu açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

2021 yılında Carter Reum ile evlenen dünyaca ünlü şov yıldızı Paris Hilton oğlu Phoenix’in sağlık durumuna açıklık getirdi.

Dünyaca ünlü yıldız Paris Hilton, 2021 yılında Carter Reum ile üç gün süren bir düğünle dünyaevine girdi. Dünyanın en zengin varislerinden biri olarak tanınan Hilton’un, taşıyıcı anneden Phoenix adında bir oğlu oldu. 9 aylık bebeğiyle çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Hilton, 2023’ün başlarında sürpriz bir paylaşım yaparak eşi Carter Reum ile birlikte ilk çocuklarının taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldiğini açıklamıştı. Bebeğinin elini tuttuğu bir fotoğraf paylaşan ünlü isim “Şimdiden kelimelerin ötesinde seviliyorsun” notunu düşmüştü. 

Sosyetik güzel, son olarak oğlu Phoenix ile çektirdiği yeni karelere 24 milyon takipçili Instagram hesabından yer verdi. Hilton, fotoğrafları “Melek bebeğim Phoenix'in New York'ta ilk seferi” mesajıyla yayınladı. Fotoğraflara kısa sürece onlarca beğeni gelirken, bazı sosyal medya kullanıcıları Hilton’un oğlunun kafasının normalden büyük göründüğünüve bebeğin hasta olabileceğini iddia etti. Bazı kişiler ise Phoenix’in acilen bir doktora götürülmesini önerdi. 

Paris Hilton oğlu Phoenix’in sağlık durumunu açıkladı

SESSİZLİĞİNİ BOZDU: SADECE BÜYÜK BİR BEYNİ VAR

Bebeğinin kafası sosyal medyada tartışma konusu olan Paris Hilton, sonunda sessizliğini bozdu ve bu iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi. 

Bir takipçisi Hilton’u ve bebeğini savunan bir video paylaştı. O paylaşıma 42 yaşındaki Hilton “Bu dünyada bazı hasta insanlar var” diye yorum yaptı. Sonrasında ise “Benim meleğim mükemmel bir şekilde sağlıklı. Ve evet onu doktora götürüyorum. Sadece biraz büyük bir beyni var” diye devam etti.

Paris Hilton’un oğlunun kafasının normalden büyük olduğunu savunan kullanıcılar, Phoenix’in ‘hidrosefali’ adlı hastalığı olabileceğini ileri sürdü. Hilton, yorumuyla söylentilere cevap verdi, oğlunun herhangi bir rahatsızlığının olmadığının altını çizdi. 

HİDROSEFALİ NEDİR?

Hidrosefali, aşırı beyin omurilik sıvısının (BOS) beyindeki boşluklarda birikmesi ve kafa içindeki basıncı artırması durumudur. Beyin omurilik sıvısı, beyinde ve omurilikte üretilerek beyni dış etkilerden korumaya yardımcı olur. Buna karşın çok fazla miktarda beyin omurilik sıvısı beyin dokularına zarar verebilir ve beyin fonksiyonlarında bir dizi bozulmaya neden olabilir. Hidrosefali için cerrahi tedavi, beyinde normal beyin omurilik sıvısı seviyelerinin korunmasına yardımcı olmayı amaçlar. Rahatsızlığa bağlı belirti ve şikâyetler, hastanın yaşına göre değişiklik gösterir. Bazı durumlarda kafa boyutunda büyüme ortaya çıkar. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...