Terör örgütü elebaşına övgüler dizen Merdan Yanardağ tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terör örgütü elebaşına övgüler dizen Merdan Yanardağ tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Televizyon programında canlı yayında terör örgütü PKK/KCK'nın elebaşı Öcalan'la ilgili açıklamaları nedeniyle gözaltına alınan adliyeye sevk edilen Merdan Yanardağ, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 25 Haziran'da Tele 1 kanalında PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşıyla ilgili açıklamaları nedeniyle "suçu ve suçluyu övme" ile "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından hakkında resen başlatılan soruşturma kapmasında gözaltına alınan Yanardağ'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Terör örgütü elebaşına övgüler dizen Merdan Yanardağ tutuklandı

ÇAĞLAYAN'A GETİRİLDİ

Yanardağ, dünkü canlı yayın sırasında kanala polisin geldiğini belirtti ve yayının ardından gözaltına alındı. Gece gözaltında kalan Merdan Yanardağ, savcılığa ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'ne getirildi.

TUTUKLAMA TALEBİ

Sabah saatlerinde savcı karşısına çıkan Merdan Yanardağ, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. 

MERDAN YANARDAĞ TUTUKLANDI

Adliyeye götürülen gazeteci Yanardağ, öğleden sonra savcının karşısına çıkarıldı. Savcılığa ifade veren Merdan Yanardağ, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan, tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Merdan Yanardağ için tutuklama karar verdi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...