TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan 15 Temmmuz mesajı: Unutmadık ve unutmayacağız!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan 15 Temmmuz mesajı: Unutmadık ve unutmayacağız!

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü nedeniyle duygulandıran bir yazı paylaştı. Hisarcıklıoğlu, paylaştığı yazıda "Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız." sözlerine yer verdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü için anlamlı bir yaz paylaştı.
 
Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminin 7. yılında olduklarını belirterek, "Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız." ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanında olduklarını belirtti.

"GÜN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR"

Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: "15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 7. yıldönümündeyiz. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. Hain darbe girişiminin ortaya çıkmasıyla birlikte, TOBB ve oda-borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Darbe girişimine karşı ilk harekete geçen, ilk inisiyatif alan meslek örgütü olduk. Daha darbe bildirisi okunur okunmaz, çıktık, 'Milletin iradesi ve demokrasi dışında hiçbir iradeyi tanımıyoruz. Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür.' dedik. TOBB ve oda-borsa camiası olarak, demokrasinin, milletimizin ve devletimizin yanındayız. Bu demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden, milli direnişin kahraman şehitlerine Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz."

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...