TOGG CEO'su teslimat için tarih verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOGG CEO'su teslimat için tarih verdi

GÜNDEM Haberleri

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, nisan ayının ortasında kullanıcılara teslim edilecek araçlarda yaşanan gecikmeyle ilgili sorulara yanıt verdi.

TOGG’da kamu görevlilerine yapılan teslimatların ardından gözler çekiliş sonucu T10X modelini satın almaya hak kazanan kullanıcılara yapılacak teslimatlara çevrilmişti. Ancak, nisan ayı ortasında teslim edilmesi planlanan otomobillerin teslimatı henüz gerçekleşmemişti. Yaşanan gecikme çekilişte ilk sırada çıkan kullanıcılar tarafından sosyal medyada da gündeme getirilmişti. Bu gelişmelerin ardından gecikmenin nedenini Gemlik’teki Siro batarya fabrikasının temel atma töreninde bir araya geldiği Togg CEO’su Gürcan Karakaş'a sordu.

GEÇİKME OLARAK GÖRMÜYORUM

CEO Karakaş, özetle şunları söyledi: "Ben bunu gecikme olarak görmüyorum. Nisan-mayıs olarak görüyoruz. İlk numaralardaki bir kullanıcı nisan ayında teslim alabilirim yorumu yapabilir. Kısa süre içerisinde araçların siparişlerini, konfügürasyonlarını, kullanıcıların istediği donanımda siparişleri aldık. Ona göre imalatını gerçekleştirdik. Bunların hepsi zaman alan şeyler. Hazır ürettiğimiz bir şeyi raftan indirip hadi satalım şeklinde çalışmıyoruz. Bayi organizasyonumuz da yok. Bu kapsamda, zaten nisan sonu itibarıyla ilk teslimatlara başlıyoruz ve devam eden aylarda çekilişle Togg sahibi olmaya hak kazanan kullanıcılara teslimat dönemine göre siparişlerini teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...