Trafik kazası geçirmişti, hastaneden ilk görüntü! BBP lideri Mustafa Destici'nin sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

BBP lideri Mustafa Destici, bugün seçim çalışmaları kapsamında gittiği Tokat'ta trafik kazası geçirmişti. Hastane'de Destici'yi ziyaret eden Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, BBP liderinin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Hatipoğlu, "Destici yarın taburcu olacak" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, makam otomobili ile Tokat'ın Reşadiye ilçesi yakınlarında otomobilin yoldan çıkarak bariyerlere çarpması sonucu kaza geçirmiş, ve araçta bulunan diğer 3 kişi ile Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. İlk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edilen BBP lideri Destici'nin sağlık durumunun nasıl olduğuna ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan açıklama geldi. Vali Hatipoğlu, Destici'nin yarın taburcu olacağını söyledi.

MUSTAFA DESTİCİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Tokat Valisi Hatipoğlu, trafik kazasında yaralanan Mustafa Destici’nin son durumuna ilişkin hastane önünde açıklama yaptı.

Trafik kazası geçirmişti! BBP lideri Mustafa Destici'nin sağlık durumu nasıl? - 1. Resim

Hastaneye giderek Destici’yi ziyaret eden Hatipoğlu, "Kendisiyle biraz önce tekrar görüştüm. Gayet iyi. Hatta normalde taburcu olmak istiyor zaten. Yine de kalmasının, misafir edilmesinin daha uygun olacağını ifade ettik. Yarın inşallah kendisi taburcu olacak" dedi.

Trafik kazası geçirmişti! BBP lideri Mustafa Destici'nin sağlık durumu nasıl? - 2. Resim

Hatipoğlu şöyle konuştu:

"Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat İl Başkanı Mustafa Homalar ve koruma polisimizle şoförümüzün hastanemizde tetkikleri bitirildi. Genel başkanda şükürler olsun önemli bir sıkıntı yok.

Yine İl Başkanı Mustafa Homalar'da da keza bir sorun yok ama müşahede amaçlı olarak bu gece misafir edilecekler. Sayın Genel Başkanımızda zedelenme var. Şoförümüzün sol bileğinde çatlak var.

Trafik kazası geçirmişti! BBP lideri Mustafa Destici'nin sağlık durumu nasıl? - 3. Resim

Onun dışında herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Tekrar Büyük Birlik Partisi camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Evet doğrudur. Bu gece misafir edeceğiz. Kendisiyle biraz önce tekrar görüştüm. Gayet iyi. Hatta normalde gitmeyi istiyordu ancak yine de biz ve doktorlar kalmasını, misafir edilmesinin daha uygun olacağını ifade ettik. Yarın inşallah kendisi taburcu olacak"

NE OLMUŞTU?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, makam otomobili ile Tokat’ın Niksar ilçesine giderken Reşadiye ilçesi yakınlarında otomobilin yoldan çıkarak bariyerlere çarpması sonucu kaza geçirdi. Kazada Destici’nin yanı sıra BBP İl Başkanı Mustafa Homalar, şoför ve koruma polisi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan Destici, Reşadiye Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...