Türk milletine hakaret eden Cihan Kolivar'ın sendikası merdiven altı çıktı:Tabela dahi yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türk milletine hakaret eden Cihan Kolivar'ın sendikası merdiven altı çıktı:Tabela dahi yok

GÜNDEM Haberleri

Geçtiğimiz günlerde Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar bir televizyon programına katılmış ve burada ekmek tükettiği için Türk milletine 'aptal' diyerek resmen hakaret etmişti. Kolivar'ın bu sözleri tepkileri peşinde getirdi ve hemen ardından ve soruşturma başlatıldı ve tutuklandı. Öte yandan Kolivar'ın başkanı olduğu Ekmek Üreticileri Sendikası  görüntülendi ve sendika adeta merdiven altı çıktı çünkü sendikanın olduğuna dair bir tabela olmadığı görüldü. Detaylar bununla sınırlı olmadığı gibi Bayrampaşa'da bulunan sendikanın başkanı olan Kolivar'ın yayına bağlandığı kulaklığı dahi komşu esnaftan ödünç aldığı ortaya çıktı.

İnsanlık tarihinin en önemli besin kaynağı olan ve kutsal nimet sayılan ekmeğe hakaret eden Cihan Kolivar hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bir televizyon programına katılan Kolivar, burada hem ekmeğe hem de Türk milletine ekmek tükettiği için skandal sözler ifadeler kullanmıştı. Kolivar'ın bu sözlerinin ardından tepkiler peş peşe gelmişti. Türk milletine ekmek tükettiği için hakaret eden Cihan Kolivar için harekete geçildi ve önce hakkında soruşturma açıldı ardından ise tutuklandı. Öte yandan skandal açıklamaları nedeniyle Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın sendikası görüntülendi ve sendika resmen merdiven altı çıktı. Çünkü sendika olduğuna dair tabelası olmadığı gibi kapılarının kilitli olduğu görüntülendi. 

Türk milletine hakaret eden Cihan Kolivar'ın sendikası merdiven altı çıktı:Tabela dahi yok

SENDİKAYI KİŞİSEL OFİSİ OLARAK KULLANIYOR

Elbette skandallar bununla sınırlı değil. Televizyon programında ekmeğe ve milletimize hakaretlerde bulunan Kolivar'ın sendikasının hiçbir çalışanın olmadığı ve kişisel ofisi olarak kullanıldığı ortaya çıkarken katıldığı programda yayına bağlandığı kulaklığı dahi ödünç aldığı öğrenildi.

Türk milletine hakaret eden Cihan Kolivar'ın sendikası merdiven altı çıktı:Tabela dahi yok

KOMŞULARINDAN SERT TEPKİLER

Kolivar'a gelen peş peşe tepkilerin ardından durumu öğrenen komşularıda bu skandal hareket sert sözlerle tepki gösterdi. Komşulardan Asım Sönmez, Cihan Kolivar'a hakaretleri nedeniyle sert sözlerle yüklendi. Sönmez, Kolivar'ın gündelik hayatta da bu minvalde konuştuğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kolivar’ın televizyon programına katılmadan önce kendisinden kulaklığını istediğini belirten Asım Sönmez, “Kendisini tanıyorum. Burası onun ofisi. Sürekli olarak gelip giden bir arkadaşımız abimiz. Gelip eleştirilerini yapar ve kendi düşüncelerini söylerdi. Burada komşumuz biz esnaf olarak kendisini tanıyoruz. Söylediklerini doğru bulmuyorum. Ben bir Türk vatandaşı olarak aptal mıyım? Ben ekmek yiyorum sen bana aptal diyorsun. 

'YAYINA BAĞLANDIĞI KULAKLIĞINI BEN VERDİM, KEŞKE VERMESEYDİM'

Söyledikleri yanlış. İktidar partisine bunlar para için namusunu satar diyor. Böyle şeyler söylemek doğru değil. Canlı yayında bunlar söylenmez. Sokaktaki cahil adama sorsan o bile söylemez onu.  Sürekli olarak böyle atarlı giderli konuşan bir abimizdi.  Bizimle konuşurken de öyleydi. Onun anlattıklarını bizde bir büyük olarak dinlerdik. Böyle şeyleri her zaman yadırgıyoruz. Kulaklığını ben verdim. Dükkanımda bulunan bir tane kulaklığımı canlı yayına bağlansın diye verdim. Nereden bileyim böyle bir şey yapacağını.

Türk milletine hakaret eden Cihan Kolivar'ın sendikası merdiven altı çıktı:Tabela dahi yok

'TÜRK TOPLUMU APTAL DEĞİL'

Yaptıklarının hiç birini tasvip etmiyorum. Bana aptal diyen adama keşke kulaklığımı vermeseydim. Böyle abuk subuk şeyler konuşuyorsa o benden daha aptalmış demek ki. Biz Türk toplumu olarak aptal değiliz. Allah'ın izniyle birçok akıllı insanlarız. Bizi aptal yerine koyanlar maalesef kendini aptal yerine koyuyor farkında değil” dedi.

'EKMEK YİYEN APTALSA O BİZDEN DAHA APTALDIR'

Canlı yayında kullandığı ifadeleri doğru bulmayan komşusu Şaban Çakın “Kendisi bizim komşumuz olur. Açıklamalarını yanlış buluyorum. Türk milleti için o şekilde konuşması doğru değil. Bu zamana kadar kendisi de ekmek yemiştir. Kendisi de ekmek ile büyüdü. O kelimeleri kullanması bence yanlış. Ekmek yiyen kişi aptalsa o bizden daha aptaldır” şeklinde konuştu. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...